Kleurrijke glaskunst uit eigen Atelier

glaskunst romy westerhof denekamp

[spb_text_block title=”Ruil & Retourbeleid” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

U kunt uw bestelling (of een deel van uw bestelling) binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, ruilen of retourneren aan Romy Westerhof Glaskunst. Binnen deze termijn mag u de artikelen bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Na de zichttermijn van 14 dagen kunnen producten niet meer geruild of geretourneerd worden.

U kunt gebruik maken van onze ruil & retourservice wanneer:

Uitzonderingen:

Ruilen en retourneren:

U kunt gebruik maken van de ruil & retourservice door contact op te nemen met Romy Westerhof Glaskunst. Vervolgens kunt u aangeven of u uw bestelling per post of via de winkel wilt ruilen of retourneren. Vermeld hierbij:

Verzendkosten:

Verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor rekening van de klant. Uiteraard kunt u kosteloos ruilen of retourneren in onze winkel in Denekamp.

Terugbetaling:

De aankoopsom wordt binnen 10 dagen teruggestort op uw rekening, óf contact terug betaald via onze winkel. Voor het terugbetalen van de aankoopsom dient u uw IBAN bankrekeningnummer door te geven.

Let op!: het rekeningnummer dat u opgeeft dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling hebt verricht. Dit is noodzakelijk om administratieve redenen en om verwarring te voorkomen.

Het ruil & retouradres:

Romy Westerhof Glaskunst
Vledderstraat 17
7591 DH Denekamp

 

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op per email of telefoon: 0541 – 707 855.

[/spb_text_block]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *