Kleurrijke glaskunst uit eigen Atelier

glaskunst romy westerhof denekamp

In de webshop van Romy Westerhof Glaskunst kun je veilig betalen. Je hebt de keuze uit 3 betaalmethodes:

betaalmethodes-webshop_03

iDEAL

Gemakkelijk, veilig en vertrouwd je aankoop online betalen met iDeal. Bij deze betaalmethode kun je na het plaatsen van je bestelling (via de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank) de betaling voldoen. Wanneer je betaald met iDeal dan wordt het aankoopbedrag direct overgeboekt op onze rekening. Op deze wijze kunnen wij uw bestelling snel versturen.

PayPal

Elektronisch betalen via PayPal met je gekoppelde betaalrekening, visa- of creditcard. Kies je ervoor om via PayPal te betalen dan wordt je na het plaatsen van je bestelling direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Wanneer je betaald met PayPal dan wordt het aankoopbedrag direct overgeboekt op onze rekening. Op deze wijze kunnen wij uw bestelling snel versturen.

Bankoverschrijving

Veilig betalen middels vooruitbetaling per bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je direct per email de orderbevestiging met onze bankgegevens om de betaling te voldoen. Vermeld bij betaling het factuurnummer in de omschrijving, zodat wij de betaling snel bij de juiste bestelling kunnen vinden. Bij betalen via bankoverschrijving duurt het 1 werkdag voordat de betaling verwerkt is. Betaald u vanaf een buitenlandse rekening dan neemt het 2-4 werkdagen in beslag.

 

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op per email of telefoon: 0541 – 707 855.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *